Fırında Balık Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet çipura
- 1 adet limon
- 1 adet soğan
- Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı pul biber
Fırında Balık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle temizlenmiş çipuralarımızı sudan geçirip, üzerinde fotoğrafta görüldüğü üzere üç kesik atıyoruz.
- Daha sonra içlerine halka halka kesmiş olduğumuz limon ve soğanları da ekliyoruz bu evrede yanına isterseniz patates havuçta ekleyebilirsiniz.
- Daha sonra hazırladığımız sosumuzu balıklarımızın üzerine sürüyoruz.
- 180 derece fırında 35 dk pişmeye bırakıyoruz. Restaurant tadında balıklarımız hazır afiyet olsun
Fırında Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı