Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Ballı Tavuk Kanadı

Fırında Ballı Tavuk Kanadı
0
38

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
firinda-balli-tavuk-kanadi.jpg

Fırında Ballı Tavuk Kanadı Tarifi İçin Malzemeler

• 1 kg tavuk kanadı
  • 1 fincan sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Çok az karabiber
  • 1 tatlı kaşığı köri

Fırında Ballı Tavuk Kanadı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bütün malzemeler tavuk kanadıyla harmanlanır ve marine edilir. Ben 1 saat beklettim ama 1 gece bekleyince sosu daha güzel içine çekiyor.
  2. Sonra fırın tepsisine dizilir.
  3. Garnitür amaçlı elma dilimi patateste ilave ettim. Onuda tuz, karabiber, kırmızıbiber, kekik ve zeytinyağıyla marine ettim.
  4. Ardında bütün malzemeleri 190 derecelik fırında altı üstü kızarana kadar pişirdim.
Afiyet olsun.

Fırında Ballı Tavuk Kanadı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Fırında Ballı Soslu Kanat Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo tavuk kanat Sos için gereçler : 1 tatlı kaşığı pulbiber1 çay bardağı karabiber1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber2 diş sarımsak1 tatlı kaşığı bal1 çay kaşığı köri1 tatlı kaşığı tuzYarım çay bardağı sıvı yağ Fırında Ballı Soslu Kanat Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Ballı Susamlı Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 1 kg kanat1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı toz kırmızı biber3 yemek kaşığı zeytinyağı Sosu için; 3 yemek kaşığı ketçap1 tatlı kaşığı tereyağı1.5 yemek kaşığı nar ekşisi1 çay kaşığı bal1 yemek kaşığı beyaz susam Ballı Susamlı Tavuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Fırında Ballı Izgara Kanat (Mangal Tadında) Tarifi İçin Malzemeler 1.5 kilo tavuk kanatYarım kahve fincanı sıvı yağ2 yemek kaşığı yoğurt1 tatlı kaşığı salça2 diş sarımsak2 tatlı kaşığı tuz2 tatlı kaşığı kekik2 tatlı kaşığı pul biber2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber2 tatlı kaşığı kimyon2 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Mangal Tadında Fırında Tavuk (Ballı- Mayonezli) Tanımı İçin Materyaller Tavuk2 yemek kaşığı zeytinyağı1 çay bardağı süt1 yemek kaşığı salça1 tatlı kaşığı toz köri1 tatlı kaşığı pul biber1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber1 tatlı kaşığı kekik2 tatlı kaşığı tuz1 yemek kaşığı mayonez1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Fırında Ballı Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 1 tabak tavuk pirzola (derisiz)1 yemek kaşığı bal1 yemek kaşığı salça1 yemek kaşığı ayçiçek yağı1 yemek kaşığı yoğurt2 adet patates2 diş sarımsakTuzPul biber Fırında Ballı Tavuk Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle sosumuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt