Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Beşamel Soslu Kıymalı Karnabahar

Fırında Beşamel Soslu Kıymalı Karnabahar
0
36

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
firinda-besamel-soslu-kiymali-karnabahar.jpg

Fırında Beşamel Soslu Kıymalı Karnabahar Tanımı İçin Materyaller

  • 1 küçük karnabahar
  • 200 gram kıyma
  • 2 soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz
Beşamel sos için;
  • 1 buçuk bardak süt
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 buçuk yemek kaşığı un
  • Karabiber
  • Tuz
  • Üzerine kaşar rendesi

Fırında Beşamel Soslu Kıymalı Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Karnabaharlar haşlanıp suyu süzülür.
  2. Kıyma soğan karışımı hazırlanır ortasına koyulması için.
  3. Beşamel sos için un kokusu çıkana kadar yağda kavrulur süt ek edilip topak olmadan çırpılır.
  4. Yoğunlaşınca tuz karabiber eklenir.
  5. Borcama haşlanmış karnabahar yarısı dökülür üzerine evvel kıymalı harç daha sonra beşamel sos yarısı dökülür.
  6. Karnabahar geri kalan kısmı üzerine beşamel sos dökülüp kaşar rendelenir 180 derecede üzeri kızarana kadar pişirilir.
Fırında Beşamel Soslu Kıymalı Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt