Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Bezelyeli Tavuk

Fırında Bezelyeli Tavuk
0
31

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
firinda-bezelyeli-tavuk.jpg

Fırında Bezelyeli Tavuk Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 tabak tavuk göğsü
  • 2 adet havuç
  • 1 su bardağı bezelye
  • 2 adet küçük patates
  • 2 adet domates
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 şu bardağı sıcak su
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Tuz,pulbiber, kekik
Üzerini örtmek için
  • Yağlı kağıt

Fırında Bezelyeli Tavuk Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle tavuk göğsümüzü kuş başı şeklinde doğrayıp tuzlu suda 15 dakika bekletip süzdürüyoruz.
  2. Şimdi ise bir tepsiye bir su bardağı bezelyeyi,küçük küçük doğranmış patates,havuç,domates ve biberleri ekliyoruz.
  3. Tavukları da ekliyoruz.
  4. Bir güzel harmanlıyoruz.
  5. Harmanladıktan sonra baharatları ve salça ve bir su bardağı sıcak suyu karıştırıp ekliyoruz.
  6. Üzerini ıslak yağlı kağıtla kapatıyoruz.
  7. Biraz 250 derecelik fırında piştikten sonra yağlı kağıdı alıp birazda üzeri kızarınca fırından alıyoruz. Afiyet olsun ????????????????????????.
Fırında Bezelyeli Tavuk Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt