Fırında Brüksel Lahanası Tanımı İçin Malzemeler
- 250 gram brüksel lahanası
- 2 diş rendelenmiş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- 1 kase yoğurt
- 1 tutam dereotu
Fırında Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Brüksel lahanası temizlenir ve ikiye bölünür.
- Bir kapta lahanalar, zeytinyağı, tuz ve baharatlar eklenir ve karıştırılır.
- Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine lahanalar konulur ve 180 derecede alt üst kızarana kadar pişirilir.
- Piştikten sonra dereotlu yoğurt ile servis yapılır. Afiyet olsun. Tanımları @damlasimsekakbas hesabımdan da görebilirsiniz.