Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Bütün Tavuk (Yumuşacık Çok Lezzetli)

Fırında Bütün Tavuk (Yumuşacık Çok Lezzetli)
0
97

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Fırında Bütün Tavuk (Yumuşacık Çok Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk bütün tavuk
  • 3 adet patates
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Pişirme poşeti

Fırında Bütün Tavuk (Yumuşacık Çok Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bütün tavuk güzelce yıkayın. Derince bir tencereye koyun ve üzerini kapatacak kadar su, tuz ek edin kaynatın. 15 dakika kaynadıktan sonra sudan çıkartın soğumasını bekleyin.
  2. Üzerine ve içine yoğurtlu karışımı uygunca sürün (Karışım: yoğurt, tuz, karabiber, kekik, köri, pul biber yeterlice karıştırın)
  3. Fırın poşetine koyun, yanına dört kesime bölünmüş patatesleri de koyun, poşetin ağzını kapatın poşeti kürdanla bir kaç yerinden delik açın.
  4. Önceden 250 derece ısıtılmış fırında pişirin. Son 5 dakikasını poşeti kesin ve pişirmeye devam edin rengi daha hoş kızarsın.
Fırında Bütün Tavuk (Yumuşacık Çok Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Fırında Bütün Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 1 adet bütün tavuk (1,5 kiloluk kullandım) Sosu için; 2 yemek kaşığı yoğurt3 yemek kaşığı sıvı yağKöriKarabiberToz kırmızıbiberKekikTuz5-6 adet patates Patatesi soslamak için; 2 yemek kaşığı sıvı yağTozkırmızıbiberKekikTuzPişirme poşeti (Siz isterseniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Sosunda Lezzetli Fırında Tavuk But Tarifi İçin Malzemeler 2 adet tavuk but2 adet küçük boy patates2 adet havuç1 adet kapya1 adet yeşil biber Sosun için; 1 adet rendelenmiş kuru soğan1 tatlı kaşığı domates1 tatlı kaşığı biber salçası2 diş sarımsak1 çay kaşığı toz biber1 çay karışı karabiber1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Fırın Poşetinde Bütün Tavuk Tanımı İçin Materyaller 1 adet bütün tavukFırın poşeti1 adet kuru soğanİstenilen ölçüde sarımsak Sosu için; 1 tatlı kaşığı biber salçası1 çay kaşığı zerdeçal1 çay kaşığı köri1 çorba kaşığı yoğurt1 tatlı kaşığı mayonez1 diş sarımsak1 tatlı kaşığı kırmızı toz biberTuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Fırında Yumuşacık Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo tavuk kanat1 kase arpacık soğan1 kilo küçük patates5 diş sarımsak2 tane yeşil biber2 tane kapya biber Tavuk sos için 1 çay bardağı sütYarım çay bardağı zeytinyağı1 tatlı kaşığı toz biber1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kimyon1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
İç Pilav Eşliğinde Fırında Kızarmış Bütün Tavuk Tanımı İçin Materyaller İç pilav için ; 2 yemek kaşığı tereyağıSıvı yağ1 su bardağı pirinç1 adet soğan – yemeklik doğranmış1 küçük paket dolmalık fıstık2 yemek kaşığı kuş üzümü2 yemek kaşığı toz şeker ( ben şeker kullanmadım fakat bilginize)Çiğ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt