Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Çıtır Karnabahar

Fırında Çıtır Karnabahar
0
170

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
firinda-citir-karnabahar.jpg

Fırında Çıtır Karnabahar Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet karnabahar
  • 2 diş sarımsak
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
  • 3 adet yumurta
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Galeta unu yahut mısır unu
  • Kaşar ( rendelenmiş)

Fırında Çıtır Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Karnabaharları çiçeklerine ayıralım hafif haşlayalım.
  2. Fırına vereceğimiz için büsbütün haşlanmamasına itina gösterelim.
  3. Farklı yerde galeta unu ( yahut mısır unu) ve kaşar hariç tüm materyalleri bir kaseye alıp çırpıcıyla karıştıralım.
  4. Haşladığımız karnabaharları hazırladığımız karışıma bulayıp sonrasında galeta ununa yahut mısır ununa bulayalım. Daha çıtır seviyorsanız bu süreci iki kere yapabilirsiniz.
  5. Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine dizelim.
  6. Evvelce ısıtılmış 200 derecelik fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirelim.
  7. En son rendelenmiş kaşar serpelim sıcak fırında biraz bekletelim.
  8. Kaşarlar eriyince fırından çıkarabiliriz.
Afiyet olsun!….

Fırında Çıtır Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,695Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt