Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırında Çıtır Tavuk

Fırında Çıtır Tavuk
0
65

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
firinda-citir-tavuk-3.jpg

Fırında Çıtır Tavuk Tanımı İçin Materyaller

  • 5 adet tavuk baget
  • 1 kap galeta unu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik
  • Paprika
  • Pul biber

Fırında Çıtır Tavuk Tanımı Yapılışı

  1. Bir tabağın içine galeta unu ve baharatlar konur karıştırılır.
  2. Tavuk bagetler galeta ununa bulanır ve hafif yağlanmış borcama dizilir.
  3. Üzeri folyo ile kapatılarak evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 1 saat pişirilir.
  4. 1 saatin sonunda folya çıkartılır tekrar fırına sürülür ve tavukların üzeri kızarana kadar pişirilir.
 
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt