Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Çıtır Tavuk

Fırında Çıtır Tavuk
0
26

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71

Fırında Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 kesim kemiksiz derisiz pirzolalık tavuk
  • 1 su bardağı mısır gevreği
  • 3 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 er çay kaşığı toz biber, karabiber, köri, tuz

Fırında Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle tavukları büyüklüklerine nazaran 2-3 kesime ayrılır. Yumurta yağ ve baharatlar bir kasede karıştırılır.
  2. Mısır gevreği rondoda inceltildikten sonra galeta unu ile karıştırılır.
  3. Önce yumurtalı karışıma sonra gevreğe bulanıp tepsiye dizilir (Vaktiniz varsa yumurtalı karışımda tüm tavukları buzdolabında 1-2 saat bekletip mısır gevreğine bulayabilirsiniz )
  4. 150 derece fırında pişirilir.
Fırında Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,481Konular
981,442Mesajlar
29,603Kullanıcılar
_yunusok_72Son üye
Üst Alt