Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırında Domatesli Kaşarlı Ekmek (Vejetaryen)

Fırında Domatesli Kaşarlı Ekmek (Vejetaryen)
0
17

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
firinda-domatesli-kasarli-ekmek-vejetaryen.jpg

Fırında Domatesli Kaşarlı Ekmek (Vejetaryen) Tanımı İçin Gereçler

  • Birkaç dilim bayat ekmek
  • 1-2 adet küçük domates
  • 5-6 küçük dilim taze kaşar
  • Biraz kekik (veya tercihe bağlı bir baharat)

Fırında Domatesli Kaşarlı Ekmek (Vejetaryen) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Ufak uzunluk bir cam fırın kabının içine pişirme kağıdımızı serelim.
  2. Hafif bayat ekmek dilimlerimizi dizelim (benim sandviç ekmeğim vardı ben onu kullandım).
  3. Yuvarlak yuvarlak kestiğimiz küçük domateslerimizi ekmeklerin üzerine yerleştirelim.
  4. Ekmeklerin kalınlığını çok aşmayacak biçimde dilimlenmiş kaşarımızı domateslerin üzerine koyalım.
  5. Kaşarların üzerinde biraz kekik gezdirelim.
  6. Izgara modunda 175 dereceye ayarladığımız fırınımıza atalım.
  7. Kaşarların eriyişini ve ekmeklerin kenarlarından kızarışını denetim ederek, 10-15 dk. Pişirelim. Sıcak servis edelim. Afiyet olsun.
 
858,496Konular
981,698Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt