Fırında Enfes Tavuk Tanımı İçin Materyaller
- İsteğe bağlı tavuk pirzola
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı un
- Kekik
- Tuz
- Karabiber (Baharatlar isteğe bağlı artırabilirsiniz)
- 3 yemek kaşığı sıvıyağ
- 1 yumurta
Fırında Enfes Tavuk Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Tüm etleri büyük bir leğene döküp sütü unu geri kalan tüm materyalleri karıştıralım.
- Hoş bir karışım elde ettikten sonra leğenin üzerini streçle kapatalım ve buz dolabında bekletelim.
- En az 2 saat beklesin 1 gün de bekleyebilir.
- Akabinde çıkartıp fırın tepsisine dizelim ve en yüksek ateşte pişirelim.
- Üzeri kızaran pişmiş tavukları mızı çıkartıp servis edebilirsiniz afiyet olsun.