Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırında Et Şiş

Fırında Et Şiş
0
30

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
firinda-et-sis.jpg

Fırında Et Şiş Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kg et
Sosu için;
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • Yarım tatlı kaşığı karabiber
  • Yarım tatlı kaşığı kimyon
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3 -4 yemek kaşığı süt
  • Yarım tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Dilerseniz baharatları çoğaltılabilir yahut azaltabilirsiniz yahut farklı baharat kullanabilirsiniz damak zevkinize nazaran

Fırında Et Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etleri yıkayıp süzün.
  2. Kaba tüm materyalleri ekleyin etleri uygunca karıştırın bir saat buzdolabında dinlendirin.
  3. Daha sonra şişlere takıp, tepsiye yağlı kağıt alıp etleri dizelim.
  4. Daha sonra bir yağlı kağıt ıslatıp üstünü kapatalım.
  5. Bu türlü 200 derecelik fırında 20 dakika pişirelim.
  6. Daha sonra yağlı kağıdı üzerinden alıp 20-25 dakika daha pişirelim.Böylelikle et suyunu çekecek ve kızaracak.
Hakikaten yumuşak oldu kimi etler daha erken kimileri daha geç pişiyor siz fırın müddetini ayarlanabilirsiniz. Deneyen herkese afiyet olsun ????????.

Fırında Et Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt