Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırında Etli Sebzeli

Fırında Etli Sebzeli
0
92

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
firinda-etli-sebzeli-7.jpg

Fırında Etli Sebzeli Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram kuşbaşı et
  • 1 orta uzunluk patates
  • 6-8 adet çeri domates
  • 1 kapya biber
  • 2 yeşil biber
  • 8 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • 3 adet soğan ( yahut arpacık soğan dilediğiniz kadar)
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz

Fırında Etli Sebzeli Tanımı Yapılışı

  1. Kuşbaşı etleri evvel tavada mühürlüyoruz daha sonra tüm zerzevatları küp küp doğrayarak pul biber, tuz, karabiber, salça, yağ ile harmanlıyoruz.
  2. Mühürlediğimiz etleri de harcımızın içine katarak tekrar karıştırıyoruz.
  3. Evvel yağlı kağıda daha sonra alüminyum folyaya hava almayacak halde sarıyoruz.
  4. Tepsimize su koyuyoruz. Alüminyum folyaya sarılı yemeğimizi tepsinin içine koyarak fırına veriyoruz.
  5. Fırın ayarınıza nazaran 45-50 dakika 180 derecede pişiriyoruz.
  6. İsterseniz borcama yahut direk tepsiye döşeyerek üzerini kapatarak ta pişirebilirsiniz. Afiyet olsun.
 
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt