Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırında Harika Tavuk Patates

Fırında Harika Tavuk Patates
0
53

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Fırında Olağanüstü Tavuk Patates Tanımı İçin Malzemeler

• 5 adet orta uzunluk patates
  • 8 adet tavuk budu
  • 1,5 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı karışık baharat
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet fırın torbası

Fırında Olağanüstü Tavuk Patates Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Harika fırında, tavuk patates. Ben çok severek yapıyorum ve yiyorum deneyenlere şimdiden afiyet olsun. ????
  1. Tavuk ve patatesleri temizledikten sonra başka materyallerle karıştırıp yarım saat terbiye edelim.
  2. Daha sonra fırın torbasına koyalım. 200 derecede yaklaşık 45 dakika pişirelim, afiyet olsun.
Fırında Mükemmel Tavuk Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Fırın Poşetinde Tüm Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 2 kg bütün tavuk7/8 adet patates3 adet havuç1 yemek kaşığı un (tatlı kaşığı da kullanabilirsiniz)1 adet fırın poşeti Sosu için; 100 gram tereyağ1/2 (yarım) cay bardağı sıvı yağ1 cay kaşığı kekik1/2 (yarım) cay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kırmızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Fırın Torbasında Tavuk Tanımı İçin Materyaller Yarım kilo tavuk göğsü2 adet havuç3 adet orta uzunluk patates2 adet orta uzunluk soğan1 adet orta uzunluk domates6 diş sarımsak1 adet yeşil sivri biber1 adet kırmızı sivri biber1 tatlı kaşığı biber salçası1 tatlı kaşığı domates salçası2 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Lezzeti Sosunda Saklı Patatesli Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 1 adet kalçalı but2 adet but2 büyük patates1 büyük soğanFırın torbası (25×38 ölçü yeterli)Yarım tatlı kaşığı un Sosu için: 1 tatlı kaşığı kekik1 tatlı kaşığı köri1 tatlı kaşığı isot( muhakkak olmalı, az acılı olanından kullandım)Yarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Fırında Tavuk Ve Patates Tanımı İçin Malzemeler 1 paket tavuk pirzola4 adet patates1 soğan3 diş sarımsak1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı toz biberYarım tatlı kaşığı kimyonYarım tatlı kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı kekik1 tatlı kaşığı biber salçası1 yemek kaşığı salça3 yemek kaşığı sıvı yağ1.5 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Fırında Torbasında Tavuk Tanımı İçin Gereçler 1 bütün tavuk2 adet patates (büyük boy)1 havuç (büyük boy)8-10 adet arpacık soğan Sos için; 5 yemek kaşığı yoğurt2 çorba kaşığı domates salçası2 diş sarımsakZeytinyağPulbiber, karabiber, kekik, tuz Fırında Torbasında Tavuk Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt