Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında İstavrit (Dışı Çıtır İçi Yumuşak)

Fırında İstavrit (Dışı Çıtır İçi Yumuşak)

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
firinda-istavrit-disi-citir-ici-yumusak.jpg

Fırında İstavrit (Dışı Çıtır İçi Yumuşak) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kilo istavrit
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Bulamak için
  • Mısır unu

Fırında İstavrit (Dışı Çıtır İçi Yumuşak) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk önce balıkların içini temizleyelim.
  2. Tane tane temiz yıkayalım bir süzgece alalım tuzlayalım.
  3. Yarım saat bu şekilde beklesin.
  4. Daha sonra yapacağımız balık kilosuna göre bir tepsi ayarlayalım.
  5. Bir tabak içerisine mısır unu boşaltalım zeytinyağını balıkların üzerine döküp iyice karıştıralım.
  6. Balıkları tane tane şekilde mısır ununa bulayıp tepsiye görseldeki gibi dizelim.
  7. Isıttığımız ben davul fırında yaptım fırında 25-30 dakika pişirelim. İstediğimiz kıvama geldiği zaman fırının fişini çekip sıcak haliyle servis yapalım. Afiyet olsun.
Fırında İstavrit (Dışı Çıtır İçi Yumuşak) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt