Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Kaburga Güveç

Fırında Kaburga Güveç
0
23

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
firinda-kaburga-guvec.jpg

Fırında Kaburga Güveç Tanımı İçin Materyaller

  • 6 adet dana kaburga
  • 2 tane patates
  • 1 adet kapya biber
  • 3 adet yeşil biber
  • 2 tane soğan
  • 3 diş sarımsak
  • Baharatlar
Sosu için
  • Salça

Fırında Kaburga Güveç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Patatesleri biberleri soğanı ve sarımsağı doğrayın çok küçük olmasın.
  2. Daha sonra baharatlayın.
  3. Kaburgaları bir kapta tuzlayın ve 10 dk bekletin.
  4. Daha sonra güvecimizi alıp alt kısma kaburganın bir kısmını koyun üstüne patates biber sarımsak ve soğanı koyun bir sonraki kata da tekrar kaburgaları dizin.
  5. Salçayı suyla açtıktan sonra güvecin üstüne dökün ve son olarak az ölçüde sıvı yağ dökün.
  6. Ve hazırladığınız güvecin ağzını folyo ile sarın.
  7. Evvelden ısıtılmış 200 derece fırınınıza atın yaklaşık 2 saat sonra pişmiş olacaktır. Şimdiden afiyet olsun ????.
Fırında Kaburga Güveç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,578Mesajlar
30,333Kullanıcılar
anankskdSon üye
Üst Alt