Fırında Kajun Baharatlı Patates Tanımı İçin Malzemeler
- 5 orta uzunluk patates
- 1’er tatlı kaşığı pul biber, karabiber, tozbiber
- Tuz ,kekik
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı mısır unu
- 1 tatlı kaşığı piştikten sonra (kajun baharatı)
Fırında Kajun Baharatlı Patates Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Patateslerimizi elma dilimliyelim.
- Kajun hariç tüm baharatları ekleyelim .
- Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye döşeyelim.
- 180 derecede pişirelim.
- Patateslerimiz kızarınca fırından alalım sıcak ken kajun baharatı serpiştirelim ve servis yapalım.
@tugbadan. Tarifler sayfasını takibe alın.
Fırında Kajun Baharatlı Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı