Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırında Karnabahar

Fırında Karnabahar
0
22

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
68
F-D Coin
66
firinda-karnabahar.jpg

Fırında Karnabahar Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet karnabahar
Sosu için;
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı un
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı na yakın sıvı yağ
  • Tuz, pulbiber
Üzeri için;
  • 1 tabak rendelenmiş kaşar peyniri

Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Karnabaharı keselim küçük kesimlere ayırıp tencereye koyup yıkayalım .
  2. Sonra üzerine biraz tuz ve su ekleyip ateşe koyalım kaynaması için.
  3. Pişince süzüp soğumasını bekleyelim.
  4. Geniş bir kaba kaşar peyniri hariç öbür sosu için olan tüm gereçleri ekleyip karıştırın.
  5. Soğuyan karnabaharları sosa bandırıp borcama dizelim.
  6. Sostan kalan olursa üzerine gezdirelim.
  7. 200 derece fırında kızarana kadar pişirelim.
  8. Rendelenmiş kaşarları üzerine ekleyip 10 dk daha kızarmasını bekleyelim.
  9. Kızardıktan sonra sıcak sıcak servis edebilirsiniz ☺️.
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt