Fırında Karnabahar Tanımı İçin Gereçler
- 1 adet orta uzunluk karnabahar
- 2 yemek kaşığı un
- 3 adet yumurta
- 1 çay bardağı süt
- 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay k karabiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Karnabaharı çiçeklerinden ayırıp yıkayıp haşlıyoruz.
- 2 yemek kaşığı un 3 yumurta 1/2 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay k karabiberle sos hazırlıyoruz.
- Hazırladığımız sosa haşladığımız karnabaharı buluyoruz.
- Evvelce ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı