Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırında Karnabahar

Fırında Karnabahar
0
82

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
firinda-karnabahar.jpg

Fırında Karnabahar Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet karnabahar
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı galeta unu
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1’er çay kaşığı ( karabiber, kırmızı toz biber, tuz)

Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Karnabaharları buharda haşlayalım. Şayet buhar tencereniz yoksa bildiğiniz usulle suda da haşlayabilirsiniz. Lakin zerzevatları buharda haşlarsak sıhhatimiz için azamî yarar sağlamış oluruz.
  2. Yumurta ve yoğurdu yeterlice karıştıralım.
  3. Kalan tüm materyalleri de bu karışıma ekleyip güzelce çırpalım.
  4. Hazırladığımız bu karışıma tek tek karnabaharları buluyoruz ve yağlı kağıt serili tepsimize dizip evvelce ısıttığımız 180 derecelik fırında 15 dk pişiriyoruz.
  5. Dilerseniz sarımsaklı yoğurt hazırlayıp servis edebilirsiniz şimdiden afiyet olsun.
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,349Mesajlar
29,575Kullanıcılar
addaxSon üye
Üst Alt