Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Kaz

Fırında Kaz
0
29

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
firinda-kaz.jpg

Fırında Kaz Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kaz
  • 3-4 tane patates
  • 3 tane havuç
  • Yarım çay bardağında biraz fazla sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tutam kekik

Fırında Kaz Tanımı Yapılışı

  1. Yağı ve baharatları bir kapta karıştırıyoruz.
  2. Karışımı kazın her yerine buluyoruz tepsiye alıyoruz.
  3. Kazın üzerine bir modül fırın kağıdını koyuyoruz sonra tepsinin heryerini iki sefer folyo ile sıkı sıkı kapatıyoruz.
  4. Fansız ayarda 200 derecede 3 saat pişiriyoruz .
  5. Sonra çıkarıp folyoyu alıyoruz.
  6. Patates ve havucu baharatlayıp ekliyoruz tepsiye tekrar fırına veriyoruz .
  7. 45 dakika daha üstü açık pişiriyoruz şayet kazın üstü yanacak üzere olursa üzerine bi modül fırın kağıdı koyabilirsiniz. Afiyet şifa olsun.
 
858,497Konular
982,513Mesajlar
30,252Kullanıcılar
sadrazam1hgSon üye
Üst Alt