bilgisayarci
FD Üye
Fırında Kereviz Kızartması Tanımı İçin Gereçler
- ️3-4 adet orta uzunluk kereviz
- ️1/2 (yarım) limon suyu
- ️4 yemek kaşığı zeytinyağı
- ️1’er çay kaşığı zerdeçal, karabiber, kajun, acı biber
Fırında Kereviz Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Kış sebzelerini eğlenceli ve lezzetli hale getirmenin yolu????????
- Kerevizleri ince şeritler halinde doğrayın. Doğradığınız kerevizlere limon suyunu döküp karıştırın ki kerevizler beklerken kararmasın.
- Zeytinyağı ve tüm baharatları ekleyip birbiriyle harmanladıktan sonra yağlı kağıt serili tepsiye dizin, 180 derecede 30 dakika fırınlayın. ????
- Zerdeçal burada lezzet dayanağının yanında sarı rengini sağlamada değerli bir role sahip. ????.
- Yanına da istediğiniz çeşitten taban sos yahut sade yoğurtla bile çok düzgün gidiyor. ????????????.