bilgisayarci
FD Üye

Fırında Körili Kereviz Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kereviz
- 1 tatlı kaşığı köri
- Yarım çay kaşığı pul biber
- 1 yemek kaşığı zeytinyağ
- Tuz
Fırında Körili Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Ben yalnızca bir kişilik servis hazırladığım için,kerevizin yarısını kullandım.
- Kereviz yıkayıp, kök kısmını küp küp doğruyoruz.
- Yeşillikleri de yıkayıp yaprak yaprak ayırıyoruz.
- Derin bir kaba tüm malzemeyi baharatları koyup karıştırıp borcama yayıyoruz.
- 180 derece fırında 5 dk da yapraklar pişiyor evvel onları alın.
- Sonra 10-15 daha kök kısımlarını pişirip afiyetle yiyoruz.