Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Levrek Balığı

Fırında Levrek Balığı
0
35

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
firinda-levrek-baligi.jpg

Fırında Levrek Balığı Tanımı İçin Materyaller

  • 3 adet levrek
  • Yarım kahve fincanı zeytinyağ
  • 2 adet dilimlenmiş soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 2 çay kaşığı kekik, tuz ve kırmızı toz biber

Fırında Levrek Balığı Tanımı Yapılışı

  1. Tepsimizi doğranmış su anları ve rendelenmiş sarımsakları diziyoruz. Bu basamak yaptıktan sonra üstüne balıklarımızı koyuyoruz ve sosumuzu hazırlıyoruz.
  2. Sosumuz için yarım kahve fincanı zeytin yağ iki çay kaşığı kekik iki çay kaşığı tuz ve iki çay kaşığı kırmızı toz biber sosu karıştırıyoruz o ve balığın üzerine ek ediyoruz.
  3. Fırında 200° ayarında pişirebilirsiniz.
 

Similar threads

Fırında Sebzeli Balık (Levrek) Tarifi İçin Malzemeler 3 adet deniz levrek2 adet orta boy patates2 adet havuç2 adet soğan3 diş sarımsak3 yaprak defne yaprağıTuz, zeytinyağı Sebze sosu için: 1 çay kaşığı kimyon1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı nane1 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı tuzYarım çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Fırında Sebzeli Levrek Tanımı İçin Materyaller 4 adet levrek2 adet patates4 adet sivri biber1 baş soğan1 baş sarımsak Sosu için; Yarım su bardağı zeytinyağı1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı biber1 tatlı kaşığı kekik1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı pulbiber2 adet rendelenmiş sarımsakYarım tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Fırında Sebzeli Levrek Balığı Resimli Fırında Sebzeli Levrek Balığı Tarifi, Fırında Sebzeli Levrek Balığı nasıl yapılır imagesfirindasebzelilevrekbaligitarifiresimli5ad45882b608e Fırında Sebzeli Levrek Balığı yapılışı resimli MALZEMELER: 1 kilo levrek(2 parmak kalınlığında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Fırında Enfes Norveç Somunu (Özel Marinasyonuyla) (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 9 parça Norveç somonu1 tane limon1 küçük çay bardağı sıvı yağ1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber(tatlı)1 tatlı kaşığı top kekik1 çay kaşığı öğütülmüş kaya tuzuYarım çay kaşığı karabiber2 diş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Fırında Çıtır Levrek Tanımı İçin Gereçler 2 levrek (Temizlenmiş alırsanız daha kolay olur)Temizlenmemiş alırsanız üzerindeki pulları kazımalısınız.3 yemek kaşığı zeytinyağı (Sebzeler için +1 yemek kaşığı)1 yemek kaşığı toz kırmızı biber1 tutam taze ya da kuru biberiye1 çay kaşığı tuz1 limon1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,320Kullanıcılar
UnusSon üye
Üst Alt