Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırında Mantar Tavuklu

Fırında Mantar Tavuklu
0
18

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
firinda-mantar-tavuklu.jpg

Fırında Mantar Tavuklu Tanımı İçin Materyaller

  • 5 adet orta uzunluk mantar
  • Avuç içi kadar tavuk göğsü
  • Kekik, tuz ,pulbiber
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Yarım çay bardağı kadar kaşar rendelenmiş

Fırında Mantar Tavuklu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavuklar minik küpler halinde doğranır .
  2. Üzerine zeytinyağ, tuz ve baharatlar atılıp karıştırılır.
  3. Mantarların sapları çıkartılır .
  4. Limonlu soğuk suda bekletilir ve yıkanır.
  5. Daha sonra tavuklu harç mantarların ortasına gelecek halde doldurulur.
  6. Evvelce ısıtılmış 200 derecede kızarana kadar pişiriyoruz.
  7. Daha sonra mantarlar suyunu saldıktan sonra mantarları çıkartıp kaşar serpiştiriyoruz ve tekrar fırına verip kaşarlar kızarana kadar pişiriyoruz afiyet olsun.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt