Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Mantarlı Et Sote

Fırında Mantarlı Et Sote
0
99

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
firinda-mantarli-et-sote.jpg

Fırında Mantarlı Et Sote Tanımı İçin Gereçler

  • Mantar
  • 250 gram kuşbaşı (3 kişilik)
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet kapya biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Tereyağı
  • Sıvı yağ
  • Kekik
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz

Fırında Mantarlı Et Sote Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle soğanı ve biberleri tavada sıvı yağ ile hafif kavrulana kadar öldürelim.
  2. Gereçleri çok fazla pişirmeye gerek yok çünki en son fırına atacağız.
  3. Mantarı tereyağında suyunu çekene kadar kavuralım.
  4. En son düdüklü de pişirdiğimiz eti tereyağında kavuralım.
  5. Tüm materyalleri fırın kabına yerleştirelim.
  6. En son üzerine salçaları ve baharatları et suyu ile karıştırarak sos yapalım.
  7. Sosa kesinlikle düdüklüde pişirdiğimiz etin suyunu ekleyelim. Yaklaşık 1. 5 su bardağı et suyu.
  8. Sosunuda ekledikten sonra fırına verelim .
  9. 180 derece fırında 30 dk pişirmek kâfi olacaktır.
Afiyet olsun????.
 
858,496Konular
982,233Mesajlar
30,151Kullanıcılar
draklobitSon üye
Üst Alt