Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırında Mantarlı Tavuk Sote

Fırında Mantarlı Tavuk Sote

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
35
F-D Coin
94
firinda-mantarli-tavuk-sote-1.jpg

Fırında Mantarlı Tavuk Sote Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram tavuk göğsü
  • 500 gram mantar
  • 2-3 çarliston biber
  • 1 adet kırmızı kapya biber
  • 1 baş sarımsak
  • 2 tane büyük soğan
  • Birer fiske; kimyon, kekik, kara biber
  • 1,5 çay kaşığı tuz
  • 200 gram kaşar rendesi

Fırında Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayıp tavada sote yapıyoruz ve içine 4 diş kadar sarımsak doğrayarak soteme sürecine devam ediyoruz.
  2. Sonra üzerine mantarı doğrayıp ekliyoruz.
  3. İçine evvel soğanları ekliyoruz ve sonra ince uzun doğradığımız biberleri ekleyerek baharatlarla birleştiriyoruz.
  4. Daha sonra fırında pişirme yapmak için bütün materyalleri tepsiye dökerek karıştırıyoruz.
  5. Üzerine kaşar rendeliyoruz.
  6. Evvelden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişiriyoruz.Afiyet olsun.
Fırında Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt