Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Mantarlı Tavuk

Fırında Mantarlı Tavuk
0
33

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
firinda-mantarli-tavuk.jpg

Fırında Mantarlı Tavuk Tanımı İçin Materyaller

  • Tavuk göğsü 10 dilim (2 modül tavuk göğsü şinitzel olarak kasapta kestirince 10 modül çıkıyor )
  • 1 paket mantar
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet soğan
  • 1 kırmızı biber
  • 1 yeşil biber
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • Tuz
Kızartmak için;
  • Yağ
Üzeri için ;
  • Kaşar peyniri

Fırında Mantarlı Tavuk Tanımı Yapılışı

  1. 2 kesim tavuk göğsü şinitzel olarak kasapta kestirince 10 kesim çıkıyor.
  2. Tavukları karabiber ,pulbiber ,tuz ,1 kaşık salça ile harmanlayalım azda sıvı yağ koydum ben.
  3. Kızgın yağda önlü gerili güzelce kızartalım.
  4. Akabinde öteki bir tencerede soğanı biberleri kavuralım, salça ekleyelim.
  5. Pembeleşen soğanlara mantarları ekleyelim .
  6. 1 çay bardağı suyla birlikte baharatları da atıp 10 dk pişirelim.
  7. Pişen mantarları tavukların üzerine serip üstüne kaşar rendeleyip 180 derece fırına verelim.
Afiyet olsun.

Lütfen beğenmeyi unutmayalım
 
858,498Konular
982,057Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt