Fırında Küçük Patatesli Kanatlar Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket tavuk kanat
- 1 yemek kaşığı dolusu yoğurt
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı silme kırmızı toz biber
- Karabiber
- Pul biber
- Kekik
- 1 yemek kaşığı salça (ben koymadım siz koyabilirsiniz)
- Tuz
- 9-10 tane küçük patates
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı silme karabiber
- Kırmızı toz biber
- Kimyon
- Tuz
Fırında Küçük Patatesli Kanatlar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak kanatlarımızı marina edelim bütün malzemeyi kabımıza koyalım yeterlice karıştıralım dolapta bir saat yahut 30 dk bekletelim isterseniz çabucak de yapabilirsiniz.
- Patateslerimizi uygunca yıkayalım yağı baharatları tuzu ekleyelim karıştıralım.
- Borcamın yarısına kanatları dizelim ortaya biber koyalım.
- Karışmasın isterseniz karışık yapın obur yarısına da patatesleri koyalım 200 derce de ısıttığımız fırında 25-30 dk pişirelim.
- Fırından fırına farklılık olabilir etlerimiz piştiğin de fırından çıkartalım ılıyınca servise hazır.
Fırında Küçük Patatesli Kanatlar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı