Fırında Nar Üzere Kızarmış Tavuk Baget Tanımı İçin Gereçler
- 6 modül tavuk baget (Derisini aldım)
- 3 patates (Orta boydu)
- 1 yemek kaşığı salça (Biber kullandım)
- Yarım çay bardağı süt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı bal
- Karabiber
- Pulbiber
- Kekik
- Toz kırmızı biber
- Kimyon
- Tuz
Fırında Nar Üzere Kızarmış Tavuk Baget Tanımı Yapılışı
- Selamlar???? uygun bir kaba sos materyallerini alıp karıştıralım yıkayıp süzdüğümüz bagetleri yer yer kesikler attıktan sonra sosun içine alıp güzelce karıştıralım ve bagetleri farklı bir kaba alalım dinlensin.
- Kalan sosun içine ise kabuklarını soyup yıkadığımız doğranmış patatesleri alıp karıştıralım.
- Bagetlerimiz 30 dakika kadar dinlendikten sonra fırın tepsisine patateslerle birlikte yerleştirelim.
- 180-200 derece ısınmış fırında kızarana kadar denetim ederek pişirelim. Afiyet şifa olsun.