Fırında Nefis Bir Tat Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet patates
- 700 gram karnabahar
- 2 orta uzunluk soğan
- 2 yeşil biber
- 300 gram tavuk göğsü
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı pulbiber
- Tuz
- 1 bardaktan biraz fazla su
- 5 yemek kaşığı sıvı yağ
Fırında Nefis Bir Tat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Karnabahar, soğan, yeşil biberi, patatesi ve tavuk göğsünü küp küp doğruyoruz.
- Sosu için biber salçası, domates salçası, karabiberi ,pulbiber ,tuzu ve sıvı yağını bir kaba koyalım.
- 1 bardak suyu ekleyerek karıştıralım.
- Doğradıklarımızla sosu karıştırıp 200 derecelik evvelden ısıtılmış fırında 1 saate yakın denetimli pişirelim.