Fırında Palamut Tanımı İçin Materyaller
- 1 adet palamut
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 adet kuru soğan orta uzunluk
- 2 diş sarımsak
- 2 adet defne yaprağı
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
Fırında Palamut Tanımı Yapılışı
- Palamutlar tuzlanır.
- Borcama koyup üzerine soğan ,sarımsak doğranır.
- Karabiber, pulbiber ,sıvı yağ ,defne yaprağı koyup fırında 180-190 derecede 40 dk pişirilir .
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.