Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırında Patatesli Tavuk

Fırında Patatesli Tavuk
0
97

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
68
F-D Coin
66

Fırında Patatesli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket tavuk göğsü
  • 2 paket tavuk kanat
  • 3 patates
  • Kimyon, kekik, nane, karabiber, toz kırmızı biber, tuz, pulbiber
  • Sarımsak

Fırında Patatesli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce fırında ızgara nasıl yapılır tanımımızın ana gereçleri olan tavuk göğsü ve isteğe nazaran patates ile birlikte bunları evvel güzelce kesiyoruz sonrasında kırmızı biber kekik ve tercihe nazaran sumakla harmanlayıp bir çay bardağı zeytinyağı ile harmanlıyoruz.
  2. Sonrasında isteye nazaran tuz ekilebilir, soğan konulabilir, pul biber ekilebilir,.
  3. Sarımsak kesinlikle olmazsa olmazımızdır, katiyetle kullanılması gerekmektedir ki o ekstra bir lezzet ve mistik bir tat katacaktır.
  4. Bunların hepsini harmanlayıp, etimizi yaklaşık 20 dakika 25 dakika dinlendirin.
  5. Sonra 240 derece evvelden ısıtılmış fırın içerisini ortalama 30 dakika 45 dakika ortasında kızartarak sunuma hazırlayabilirsiniz.
Hepinize afiyet olsun ☺️

Fırında Patatesli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Fırında Patatesli Tavuk But Tarifi İçin Malzemeler 2 paket tavuk baget6 adet orta boy patates4-5 adet yeşil biber2 adet kapya biber2 adet havuç1 baş sarımsak10 – 15 adet arpacık soğan Sosu için 1 çay bardağı domates sosu1 çay bardağı sıvı yağ1 tatlı kaşığı kekikKarabiberPul biberTuz2.5 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Fırında Susamlı Patatesli Çıtır Tavuk Tanımı İçin Materyaller Tavuk Marinesi İçin 1 yemek kaşığı yoğurtYarım yemek kaşığı salçaYarım çay bardağı sıvıyağ1 silme tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı pul biberYarım tatlı kaşığı karabiberYarım tatlı kaşığı köri1 tatlı kaşığı kekik1 paket tavuk but (9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Fırında Patatesli Kaşarlı Kuşbaşı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 1/2 (yarım) kg tavuk göğsü (kuşbaşı doğranmış)1/2 (yarım) kg tavuk but (kuşbaşı doğranmış)6 adet patates1 yahut 2 adet kapya biber (ben közlenmiş kullandım)1 adet soğan ( küp doğranmış)2 diş sarımsakÇeyrek çay bardağı sıvı yağ(...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Fırında Patatesli Kremalı Tavuk Tanımı İçin Gereçler 3 adet büyük uzunluk patates500 gram tavuk göğsü1 adet orta uzunluk soğan2 adet kırmızı kapya biber5 -6 adet çeri domatesi1 adet krema2 yemek kaşığı domates salçası4 diş sarımsakKaşar peyniriGöz kararı tuzToz biberNaneKekik Fırında Patatesli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Fırında Patatesli Tavuk Baget Tanımı İçin Materyaller 1 paket tavuk baget4 orta uzunluk patates3-4 adet sivribiber1 adet domates6-7 adet sarımsakYarım çay bardağı zeytinyağı1 tatlı kaşığı biber salçası1 tatlı kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı kekik1 çay kaşığı kimyon1 çay kaşığı pulbiber1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt