Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Patatesli Tavuk

Fırında Patatesli Tavuk
0
89

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Fırında Patatesli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

• 4 adet orta uzunluk patates
  • 4-5 adet biber
  • Yarım kg kanat but karşımı
Sosu için
  • 1 tatlı kaşığı isot
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik , nane
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • Çok az salça

Fırında Patatesli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle patateslerimizi güzelce yıkıyoruz ve soyuyoruz.
  2. Dilediğiniz üzere doğruyabilirsiniz ben itinasız doğradım.
  3. Biberlerimizi yıkıyoruz. Onları da dilediğiniz üzere doğruyabilirsiniz.
  4. Sonra tavuklarımı bir hoş yıkadım onları da ekledim.
  5. Üzerine de hazırladığımız sosu güzelce üzerine döküyoruz.
  6. Sonra da yoğuruyoruz düzgünce yediriyoruz tavuğa sebzelere ve hazır.
  7. Ben davul fırında pişirdim onun derecesi yok lakin dereceli fırında pişirirseniz 180-200 derecelik fırında yaklaşık 20 dakika 30 dakika içerisinde pişiecektir. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun. ????.
Fırında Patatesli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Fırında Patatesli Tavuk Kanat Tanımı İçin Gereçler 1 kilo kanat5 adet orta uzunluk patates5-6 adet köy biberi yahut çarliston biber2 adet soğan1 baş sarımsak Tavuk sos için: 1 yemek kaşığı dolusu yoğurtYarım yemek kaşığı salça1 yemek kaşığı sıvı yağDamak tadınıza nazaran tuz1 çay kaşığı kara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Fırında Patatesli Tavuk Tanımı İçin Materyaller 1 tane bütün tavuk3-4 adet patates4-5 yemek kaşığı tereyağı1,5 yemek kaşığı tuzYarım tatlı kaşığı unİsteğe nazaran taze biberiye yahut defne yaprağı (kullanabilirsiniz) Fırında Patatesli Tavuk Tanımı Yapılışı Tavuğun tüylerini ocakta ütelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Fırında Enfes Patatesli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 4 adet kuşbaşı tavuk göğsü1 adet soğan3 diş sarımsak4 adet  patates5-6 adet sivri biber4 adet renkli kapya biber Sosu için gereçler: 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağı1/2 (yarım) çay bardağı su1 tatlı kaşığı dolusu domates salçası1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Fırında Patatesli Tavuk Sote Tanımı İçin Materyaller 4 adet patates5 yemek kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber1 çay kaşığı tuz Tavuk sote için 2 adet tavuk göğsü1 adet kuru soğan1 yemek kaşığı tereyağı1 tatlı kaşığı tuz Domates sosu için 3 adet büyük uzunluk domates1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
10 dakikada Fırında Patatesli Tavuk Budu Tanımı İçin Malzemeler 12-14 adet tavuk budu7-8 adet  patates Sosu için gereçler: 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağı1/2 (yarım) çay bardağı su1 tatlı kaşığı dolusu domates salçası1 tatlı kaşığı paprika (kırmızı toz biber)1/2 (yarım) tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt