Fırında Pirzola Tanımı İçin Materyaller
- 15 adet pirzola
- 3 adet yeşil biber
- 2 adet kırmızı biber
- 1 adet şili biberi
- 3 adet domates
- 1 küçük soğan
- 6 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
Fırında Pirzola Tanımı Yapılışı
- Tüm zerzevatları küp küp doğruyoruz.
- Baharatlar ve sıvı yağ ile karıştırıyoruz.
- Etlerimizi bu zerzevat karışımına ekleyip harmanlıyoruz.
- Sebzeler altta etler üstte olacak biçimde tepsiye dizin.
- 200 derecede pişiriyoruz. Afiyet olsun.