Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Pöç Etli Püre

Fırında Pöç Etli Püre
0
84

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Fırında Pöç Etli Püre Tanımı İçin Malzemeler

  • Kemikli dana et yada pöç eti
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Patates püresi için;
  • 4 adet patates
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 çay kaşığı kararbiber
  • Yarım çay bardağı süt
  • Yeteri kadar kaşar

Fırında Pöç Etli Püre Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Etleri kemikleri düdüklü tencereye alalım. Düdüklümüzün eti haşlama müddetince haşlayalım.
  2. Bu ortada patateslerimizi haşlayıp, pürenin gereçlerini ekleyip, hoş bir püre hazırlayalım.
  3. Haşlanan etleri kemiklerinden ayırıp didikleyelim. Kızgın tavada tereyağ ile çok az soteleyelim. Daha lezzetli oluyor.
  4. Daha sonra porsiyonluk güveçlere evvel etleri sonra püreyi en üstünede kaşarı ek edin.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirelim. Bu yemek çok hoş bir ana yemek bilhassa ramazan’da yaklaşıyor muhakkak tavsiye ederim daha ayrıntılı tarifler için insta sayfama beklerim ????@yagmrtaas.
Fırında Pöç Etli Püre Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,480Konular
981,424Mesajlar
29,590Kullanıcılar
Üst Alt