Fırında Sarı Kefal Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet sarı levrek (Yaklaşık 1 kilo kadar)
- Tuz
- Karabiber
- Pulpiber
- 2-3 diş sarımsak
- 1 limon suyu
- Yeteri kadar zeytinyağı yahut sıvıyağ
Fırında Sarı Kefal Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle balıkları güzelce yıkıyoruz.
- Ardından sıvıyağ limon suyu sarımsak ve baharatlarla hoş bir karışım hazırlıyoruz.
- Balığın üzerine çizgiler atıyoruz.
- Ve bu sosu fırçayla güzelce her yerine sürüyoruz.
- Buz dolabında yaklaşık 2 saat bekletiyoruz.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika ya kadar denetimli bir biçimde pişiriyoruz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Fırında Sarı Kefal Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.