Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırında Sebzeli Et

Fırında Sebzeli Et
0
24

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
firinda-sebzeli-et.jpg

Fırında Sebzeli Et Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kilo kuzu kuşbaşı
  • 1 paket bürüksel lahanası
  • 3 tane orta uzunluk patates
  • 2 tane orta uzunluk havuç
  • 3 tane orta uzunluk soğan
  • 1 baş sarımsak
  • 4 kaşık zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı dağ kekiği

Fırında Sebzeli Et Tanımı Yapılışı

  1. Etleri 5 dk kadar kızgın tavada ve yüksek ateşte mühürleyelim.
  2. Zerzevatları dilediğimiz büyüklüklerde doğrayalım.
  3. Sebzelerle yağ ve baharatları harmanlayalım.
  4. Fırın tepsisinde alta sebzeler üste etler gelecek biçimde koyalım.
  5. Üzerini top yaparak suyla ıslattığımız iki tane yağlı kağıtla kapatalım.
  6. Kağıdı kenarlarından güzelce sıkıştırın ki kendi buharında pişsin.
  7. 200 derecede evvelden ısıtılmış fansız fırının orta rafında 1, 5 saat pişirelim.
Servis önerisi; ben yanında yoğurtlu erişte salatasıyla servis ettim. Kızlarım çok sevdi ????.

Afiyet olsun ????????.
 
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt