Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Sebzeli Tava

Fırında Sebzeli Tava
0
47

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Fırında Sebzeli Tava Tanımı İçin Malzemeler

• 250 gr kıyma
  • 2 tane patates
  • 1 tane havuç
  • 1 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 1 adet kırmızı biber
  • 2 adet yeşil biber
  • Karabiber kırmızı pul biber tuz
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Çeyrek çay bardağı zeytinyağı
  • 2 küp tereyağ
  • 1 çay bardağı su

Fırında Sebzeli Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm gereçleri küp küp doğrayıp ,soğanı sarımsağı ben rondodan çektim.
  2. Önce kıymayla kardım.
  3. Sonra doğradığınız sebzelerle tüm yan gereçlerle karın.
  4. Fırın tepsisine döşeyin.
  5. Üzerine tereyağ modülleri koyun.
  6. Üzerini yağlı kağıt ile kapatın.
  7. 45dk sonra üzerindeki kağıdı alın ve üzeri kızarana kadar daha pişirin. Ben üzerine kaşar rendelemek istemedim lakin dilerseniz üzerine kaşar rendeleyin sık görünür. Kolay gelsin afiyetle yiyin.
Fırında Sebzeli Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Fırında Sebzeli Tava Tarifi İçin Malzemeler 3 adet patates1 adet kabak1 adet patlıcan2 adet soğan1 adet domates3 adet yeşil biber3 adet kapya biberTuzKarabiberPul biberNaneSıvı yağ3 yemek kaşığı domates sosu (olmasa da olur)1 yemek kaşığı salça1 tabak kaşar peyniri rendesi Fırında Sebzeli Tava...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Etli Sebzeli Tava Tarifi İçin Malzemeler 3 tane patates1 orta boy patlıcan1 tane kabak1 tane kırmızı biber2 tane yeşil biber1 orta boy soğan1 diş sarımsak1 tane domates (2 veya 3 kaşık konserve )300 gr kuzu eti50 gr kuyruk yağı1 tatlı kaşığı salçaYarım çay bardağından az zeytinyağıTuz, pul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Nevşehir Tava (Etli Sebzeli Kebap) Tanımı İçin Gereçler 7-8 tane çarliston biber3 tane büyük uzunluk domates1 tane büyük patlıcan7- 8 diş sarımsakYaklaşık 1 kilo dana et100-150 gram kuyruk yağı+ istenilen ölçü tereyağıTuz Nevşehir Tava (Etli Sebzeli Kebap) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Fırında Etli Sebzeli Tava Tarifi İçin Malzemeler 500 gram kuzu kuşbaşı (Dana eti kullanırsanız ön haşlama yaparsınız)2 adet patlıcan2 adet patates2 büyük domates5 adet sivri biber1 adet kapya biber1 adet kuru soğan6-7 diş sarımsak1demet maydanoz Sosu için 1 tatlı kaşığı domates salçası1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Tavuklu Sebzeli Tava Tanımı İçin Malzemeler 2 orta uzunluk havuç2 orta uzunluk patates1 orta uzunluk soğan1 çay bardağı bezelye2 orta uzunluk kapya biber4 orta uzunluk yeşil biber (sivri, dolmalık vs hepsi olur)1 diş sarımsak1 tavuk göğsü2 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber2 çay kaşığı pul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,321Kullanıcılar
Ahmet 321#Son üye
Üst Alt