Fırında Sebzeli Uskumru Fileto Tanımı İçin Gereçler
- Kişi sayısına nazaran uskumru fileto
- 2 adet patates
- 1 adet domates
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- Kekik
- Maydanoz
- 1 limon (Yarısı dilimli yarısının suyu)
- Sıvı yağ
Fırında Sebzeli Uskumru Fileto Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Balığı yıkayın damak tadınıza nazaran tuzlayın.
- Fırın tepsisine dizin soğan ve patatesi halka halka doğrayın dizin.
- Sarımsak domates ve maydanozu da doğrayıp ekleyin.
- Limonun yarısını halka halka doğrayın balığın üzerine dizin.
- Öbür yarısının suyunu sıkın karabiber sıvı yağ ve limon suyunu gezdirin.
- Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin afiyet olsun şimdiden ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.