Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırında Soslu Karnabahar

Fırında Soslu Karnabahar

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Fırında Soslu Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk karnabahar
  • 2 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • Yarım çay bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı mısır unu
  • Yarım çay bardağı zeytinyağ (arttırıp azaltabilirsiniz)
  • Tuz
  • Karabiber
  • Acı pul biber
  • Kırmızı toz biber
  • Zerdeçal
  • Kaju(isteğe bağlı)
  • Sarımsak tozu( yoğurtla servis yaparken sarımsak kullanmayın)
  • Baharatları istediğiniz ölçüde kullanabilirsiniz

Fırında Soslu Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Karnabaharı düzgünce yıkayıp küçük kesimlere ayırın 10 dk sirkeli suda bekletin.
  2. 10 dk kadar haşlayın ne çiğ ne çok yumuşak olmasın.
  3. Haşladıktan sonra süzüp borcama alın.
  4. Sosu tüm materyalleri karıştırarak hazırlayın ve karnabahara güzelce bulayın.
  5. 180 derece üzeri kızarana kadar pişirin.
  6. Yoğurt ile servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.

Fırında Soslu Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt