Fırında Soslu Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
- 1-2 adet karnabahar
- 1 çay bardağı süt
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 adet yumurta
- Yarım su bardağı un
- Kırmızı toz biber
- Pul biber
- Tuz
Fırında Soslu Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak karnabaharları ayırıp güzelce yıkıyoruz.
- Karnabaharlarımız suyunu süzerken sosu yapmaya başlayalım.
- Tüm materyalleri bir kapta karıştırarak karnabaharlarımızı içerisine atıyorum karıştırılarak sosu yediriyoruz.
- Önceden ısıttığımız fırında 180 derecede 45 dakika pişirelim.
- Üstü hafif kızarmaya başladığında fırından alalım ve servis edelim afiyet olsun.