elektronikci
FD Üye
Fırında Soslu Kıymalı Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet soğan
- 250 gram kıyma
- Yarım paket spagetti (ortadan kırılmış)
- 1 su bardağı domates sosu
- 1 tatlı kaşığı salça
- 500 gram kaynar su
- Tuz
- Kuru fesleğen
- Kekik
- Kaşar peyniri
Fırında Soslu Kıymalı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanlar zeytinyağı ile kavrulur.
- Kıyma, baharatlar eklenip kavrulmaya devam edilir.
- Salça, domates sosu ve makarna eklenip karıştırılır.
- Son olarak su eklenip haşlanmaya bırakılır.
- Haşlanan makarna borcama alınır.
- Üzerine kaşar dizilir.
- 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.