Fırında Susamlı Patates Dilimleri Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kiloya yakın soyulmuş ve dilimlenmiş patates,
- 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber( öbür istediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz)
- Yarım çay bardağı sıvı yağı,
- 1 tatlı kaşığı dolusu tuz
Fırında Susamlı Patates Dilimleri Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Selam aleyküm hanımlar bugün size kahvaltıya değişik herkesin çok seveceği susamlı patates dilimleri tanımı verecem.Bu lezzetli tanımı kesinlikle deneyin derim????
- Öncelikle yıkanmış ve kurutulmuş istediğiniz halde kestiğiniz patates dilimlerini yağlı kağıt serilmiş tepsiye döküp sıvı yağını, tuzunu ve baharatları koyup sıvı yağını da koyup harmanlayalım.
- Sonra üst üste gelmecek formda dizelim.
- Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında alt-üst ayarlı fırında kızaracaktır.
- Sonrasında fırında çıkarıp afiyetle tüketebilirsiniz.
Fırında Susamlı Patates Dilimleri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı