
Fırında Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket tavuk bonfile
- 2-3 adet yeşil biber
- 2 adet kapya biber
- 2 orta uzunluk patates
- 5-6 adet mantar
- Tam bir baş sarımsak
- 2 baş soğan
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- Kekik
- Tuz
- Tatlı toz biber
- Karabiber
- 10-15 tane şiş çöp çubukları
Fırında Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle yoğurt ile sosu hazırlayıp tavukları içinde 15-20 dk bekletelim.
- Şiş çöp çubuklarına dizelim.
- Sebzeleri yıkayıp temizleyip hazırlayalım.
- Şişe dizelim mantarları da şişe dizelim.
- Fırın teline tümüm eti ve sebzeyi dizelim.
- Alt tepsisini alta koyalım yağı içine akacak.
- 200-220 derecede pişirelim.
Fırında Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı