elektronikci
FD Üye
Fırında Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo tavuk göğsü
- 6 tane yeşil biber
- 12 tane çeri domates
- Karabiber
- Kırmızı biber
- Tuz
- İsteğe nazaran kimyon
Fırında Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuk göğsünü küp küp doğruyoruz.
- Baharatlarla harmanlayalım.
- Yeşil biberleri dilediğimiz üzere kestikten sonra çeri domatesleri ikiye keselim.
- Sırasıyla tavuk göğsü domates ve biber dizelim.
- Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine dizelim.Benim 12 tane oldu.
- 180 derecede kızarana kadar pişirelim.Not; salatayı kızım yaptı ve yemeğe kızımın da eli değdi o yüzden lezzeti ikiye katlandı ????????????.
Fırında Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.