Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırında Tavuk

Fırında Tavuk
0
24

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
firinda-tavuk-10.jpg

Fırında Tavuk Tanımı İçin Materyaller

  • 3 tane büyük tavuk but
  • 1 soğan
  • 2-3 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber

Fırında Tavuk Tanımı Yapılışı

  1. Soğan ve sarımsakları geniş bir kaba rendeleyelim ve içine.
  2. Yoğurt sıvı yağ salça tuz ve baharatları ekleyip güzelce karıştıralım ve sosumuzu hazırlayalım.
  3. Tavuk butları yeterlice yıkayalım bıçakla çizikler atalım(isterseniz deriyi çıkarıp atın)
  4. Sosumuzu derinin altına üstüne çiziklere güzelce sürelim ve birebir kapta 6 saat kadar buzdolabında bekletelim. Şayet geceden yapar koyarsanız daha lezzetli olur.
  5. Fırın poşetine tavukları alalım. İsterseniz yanına zerzevat de ekleyebilirsiniz.
  6. Ben biber patates havuç vs ekledim. 200-240 derece fırında 40-50 dk pişirebilirsiniz.
 
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt