Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Teremyağlı Sebzeli Tavuk

Fırında Teremyağlı Sebzeli Tavuk
0
85

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Fırında Teremyağlı Sebzeli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet tavuk baget
  • 5 adet patates
  • 3 adet soğan
  • 1 adet kapya biber ( büyük boy)
  • 3 adet çarliston biber
  • 2 adet havuç
  • 3 adet küçük uzunluk domates
  • 1 yemek kaşığı teremyağ
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Yarım su bardağı su
Sosu için
  • 1 su bardağı su
  • 1 ,5 yemek kaşığı domates salçası
  • Tuz, karabiber, pul biber, kimyon, kekik, nane

Fırında Teremyağlı Sebzeli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm zerzevatları güzelce yıkayıp orta büyüklükte doğrayın.
  2. Tavukların derilerini pak bir bez yardımıyla alın. Tepsiye sırayla dizin.
  3. Doğramış olduğunuz zerzevatları üzerine dökün.
  4. Sosu içinde tüm materyalleri bir kap içerisinde düzgünce çırpın ve harcın üzerine dökün.
  5. Yarım su bardağı suyu da üzerine dökün.
  6. Teremyağı ve zeytin yağını üzerine yayın.
  7. 200°c fırında 1 saat pişirin.
  8. Havuçlar piştiyse hepside pişmiştir. Afiyet olsun.
Fırında Teremyağlı Sebzeli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Teremyağlı Zerdeçallı Mercimek Tanımı İçin Malzemeler 3 su bardağı kırmızı mercimek1 adet patates1 adet soğanYeteri kadar suTuz Sosu için 1 yemek kaşığı teremyağ1 yemek kaşığı zeytinyağı2-3 yemek kaşığı unZerdeçal, pul biber, karabiber, kekik, nane1 su bardağı ılık su Teremyağlı Zerdeçallı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Teremyağlı Bisküvili Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler 1 paket eti burçak bisküvi Muhallebi için; 1 litre süt1 su bardağı irmik1 su bardağı şeker1 su bardağı hindistan cevizi90 gram teremyağ Süslemek için; Hazır çikolata sosuÇekilmiş fıstık Teremyağlı Bisküvili Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Teremyağlı Browni Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta ( oda sıcaklığında )3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardak şeker1 tutam tuz200 gr bitter çikolata ( tablet)2 yemek kaşığı teremyağ1- 2 su bardağı unYarım paket kabartma tozu2 yemek kaşığı kakao50 gr beyaz çikolata ( tablet ) Teremyağlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı İçin Gereçler 1 adet tavuk göğsü1 adet kapya biber2 adet yeşil biber2 adet patates1 adet kırmızı soğan Sos İçin; Yarım su bardağı sıcak su4-5 yemek kaşığı soya sosu4-5 yemek kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı domates ve biber salçasıİsteğe bağlı baharatlarKekik Fırında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Sebzeli Fırında Tavuk Tanımı İçin Gereçler 1 adet bütün tavuk3 adet patates2 adet kabakYarım kilo karnabahar250 gram brokoli2 adet fırın poşeti Tavuk Sosu İçin; 1 çorba kaşığı mayonez1 tatlı kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı tavuk baharatıKekikKarabiber Zerzevat Sos İçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,107Kullanıcılar
KayrabıSon üye
Üst Alt