Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Tereyağlı Alabalık

Fırında Tereyağlı Alabalık

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Malzemeler:
4 adet Alabalık
Mısır unu
Tereyağ tuz
Limon

Hazırlanışı:
Alabalıkları temizleyip yıkayıp tuzlayıp süzülmesi için süzgece koyuyoruz ,süzülen balıklarımızı mısır ununa bulayıp yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine diziyoruz ,üzerine bol tereyağ doğruyoruz ,arzu edersek limon, soğan, patates halka halka doğrayıp tepsinin kenarlarına dizebiliriz ,ben küçük bebişimiz için patates koydum ,fırında balıklarımız iyice pişene kadar yaklaşık 35 40 dakika 200 derecede pişiriyoruz, salata ile servis ediyoruz Afiyet olsun

nefisyemektariflericom

Similar threads

Alabalık esasen tatlı su balığı olması nedeniyle sofralarda her dönem yer bulabilen, doğal yağlar açısından zengin, lezzetli ve oldukça doyurucu olan bir balık türüdür. Fırında veya tavada alabalık tarifi balıkeseverlerin yakından ilgilendiği konular arasında yer alıyor. En güzel alabalık yapımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Kaç Kişilik: 46 Hazırlama: 10dk Pişirme: 25dk Kiremitte Fırında Alabalık Tarifi İçin Malzemeler 4 adet alabalık 4 patates 2 adet yeşil biber Limon 3 diş sarımsak Kekik Tuz, karabiber, kırmızıbiber 15 yemek kaşığı zeytinyağ Kiremitte Fırında Alabalık Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Tarifi Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Resimli Malzemeler 3 adet alabalık 23 adet patates Tereyağı Tuzlu, kekik, karabiber Hazırlanışı Balıkları adilane yıkayın Uzunlamasına ortadan ikiye ayırın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Fırında Alabalık Tarifi İçin Malzemeler 3 adet alabalık(miktarı size kalmış)4 yemek kaşığı zeytinyağı3 diş sarımsakKekik,toz kırmızıbiber,karabiber,tuzYarım limonTercihe gör;Patates ve soğan Fırında Alabalık Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Balıklarımızı temizleyip güzelce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Fırında Tereyağlı Sarımsaklı Alabalık Tanımı İçin Materyaller Yarım kilo alabalık (Kişi sayısına nazaran değiştirebilirsiniz, ben 2 büyük modül kullandım)2 diş sarımsakYarım ufak limon2 çorba kaşığı tereyağıTuzBiberKekik Fırında Tereyağlı Sarımsaklı Alabalık Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt