Fırında Tereyağlı Sarımsaklı Alabalık Tanımı İçin Materyaller
- Yarım kilo alabalık (Kişi sayısına nazaran değiştirebilirsiniz, ben 2 büyük modül kullandım)
- 2 diş sarımsak
- Yarım ufak limon
- 2 çorba kaşığı tereyağı
- Tuz
- Biber
- Kekik
Fırında Tereyağlı Sarımsaklı Alabalık Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Balığı yıkayıp yağlı kağıtlı tepsiye diziyoruz. Üstüne tuz, biber ve kekik serpiyoruz.
- Sarımsağı rendeleyip küçük tereyağı modülleriyle birlikte balığın üstüne yerleştiriyoruz.
- En son üstüne küçük limon kesimleri koyarak fırında alıyoruz.
- 200 derecede alt üst ayarını seçip 15-17 dakika pişiriyoruz.
- Ben patates püresi ve salata ile servis ettim. ???? Herkese afiyet olsun!.